Gratis online workshop van de Academie voor Ontspannen Onderwijs

Ontdek de 3 geheimen van ontspannen leraarschap

Maak een Gouden Start begin dit schooljaar!

Zet jezelf met stip op 1.

Dan kun je vanuit je hart en vol passie jouw onderwijs geven.

Subsidie

Hoe is het met jou?

* Ervaar je regelmatig een hoge werkdruk?

* Voel jij je enorm verantwoordelijk voor je klas?

* Krijg je een beetje buikpijn als je denkt aan die eerste schoolweken?

* Maak je je zorgen over bepaald gedrag, gedoe in je groep, communicatie met ouders?

* Hik je aan tegen een overvol programma?

* 'Hoop' je dat je het gaat 'volhouden' dit schooljaar?

* Zou je het graag anders willen, maar voel je je soms machteloos? Alsof je tegen een muur aanloopt?


Misschien heb je afgelopen jaar best veel stress ervaren. Spanning van je werk. Was het beetje (te)veel allemaal. Het eindeloze schakelen. Misschien maak je je zorgen over je groep. Kunnen we weer gewoon aan de slag dit schooljaar? Heb ik iedereen wel goed in beeld? Kan ik elk kind wel bieden wat het nodig heeft? Of krijg je misschien een beetje buikpijn als je aan bepaald gedrag van een kind denkt? Of aan kritische ouders? Al dat gedoe. En dan ook nog een overvol programma. Nu al. En we zijn net begonnen. Misschien zou je het heel graag anders willen. Maar voel je af en toe alsof je tegen een muur oploopt. Machteloos. En voel je dat je minder regie hebt over je leven en je werk als je eigenlijk graag zou willen. De werkdruk is hoog en je hoopt dat je 'het gaat volhouden'. Dat is niet gezond. En niet ok. Dat moet anders en dat kan anders.basisonderwijs ontspannen onderwijs leraar

Zet jezelf met stip op 1!

ik gun je een geweldig schooljaar, vol met mooie ervaringen, leermomenten en vooral met heel veel plezier omdat je gewoon ontzettend blij wordt van je vak. En dat gaat niet als je op de overlevingsstand staat. Of continu een hoge werkdruk ervaart. Dan is het helemaal niet zo leuk meer. Mijn missie is om zoveel mogelijk leerkrachten te helpen zichzelf met stip op 1 te zetten! Zonder jullie geweldige onderwijspioniers hebben we namelijk helemaal geen leerkrachten meer voor de klas. Dat kan niet. Dat gaat ten koste van een hele nieuwe generatie. Wat je daarvoor nodig hebt, leer je in deze gratis online workshop 'Ontdek de 3 geheimen van ontspannen leraarschap'. 


Wat leer je?

* Waarom je jezelf met stip op 1 moet zetten en hoe je dat doet op een idioot drukke dag.

* Wat (lastig) gedrag eigenlijk is en hoe je dit in goede banen kunt leiden.

* Hoe je structureel zorgt voor respect in je klas, zodat er een sfeer van veiligheid en vertrouwen ontstaat.

* Hoe je eigen grenzen kunt leren herkennen en hier structureel naar kunt handelen.

* Wat ouders van jou nodig hebben en hoe je een goede band met hen opbouwt.

* Op welk gebied je iets te doen hebt als het even niet zo geweldig loopt in je groep.

* Hoe je een Gouden Start maakt met je groep aan het begin van het schooljaar.

Dan is deze gratis online workshop iets voor jou!

Ontdek de 3 geheimen van ontspannen leraarschap


Donderdag 9 september van 15.30 - 17.00

Donderdag 16 september 19.00 - 20.30

Dinsdag 21 september 15.30 - 17.00

Ja, ik meld mij aan voor de gratis workshop!

Vul je gegevens hieronder in. 

Your information is safe with us

Rixta: 

Passie voor onderwijs

Paarden

Persoonlijke Ontwikkeling

Als onderwijsspecialist met 25 jaar ervaring, samen met mijn 25 jaar 'horsemanship', het natuurlijk communiceren met paarden en mijn brandende nieuwsgierigheid naar persoonlijke ontwikkeling, heb ik samengevoegd in een innovatieve vorm van dienstverlening: een uniek persoonlijk ontwikkeltraject voor leerkrachten die op zoek zijn naar verandering maar tegen een muur lopen in zichzelf en in het huidige onderwijssysteem. 

Door samen in de Academie voor Ontspannen Onderwijs aan de slag te gaan, laat ik leerkrachten ervaren hoe ze zich weer kunnen verbinden met zichzelf, met andere onderwijsprofessionals en hun klas. Zo kunnen ze vanuit stevig leiderschap weer congruent en authentiek lesgeven.

Door de paardenwijsheid in te zetten, leren leerkrachten om hun eigen onbewuste gedragspatronen te herkennen. Ze ontdekken hoe ze hier beter mee om kunnen gaan, zodat  ze de juiste actie kunnen nemen op het moment dat zij voelen dat dat nodig is. Hierdoor krijgen leerkrachten weer de regie over zichzelf en hun klas en kunnen ze weer ontspannen lesgeven. 

Mijn missie is om iedere onderwijspionier de beste support te geven die er is, zodat we uitval tegenaan en de regie weer terugnemen over dit mooie vak. Dan kunnen leerkrachten weer vanuit hun hart datgene doen waar ze goed in zijn: het beste onderwijs geven dat ze kunnen maken. Vol passie en met ontzettend veel plezier!

Dit doe ik met een oneindig enthousiasme en vanuit een kritische blik op ons huidige onderwijssysteem. Dat maken we namelijk zelf. Ik ben open en duidelijk in mijn communicatie en sta voor wie ik ben en wat ik doe. Vanuit mijn liefde voor onderwijs en passie voor paarden, verbind ik mij graag met andere onderwijspioniers, zodat we met behulp van 'de kracht van de kudde' ons onderwijs naar een hoger plan kunnen tillen. En dat gaat niet als een kwart van de leerkrachten in de overlevingsstand staat. Of uitvalt. Of het onderwijs verlaat.  Verandering is nodig, juist nu. 


rixta de bode